Display-it systeem systemen fotowand foto wand foto presentatie systeem

CREËER EN VARIEER UW EIGEN FOTOWAND

Klik hier om direct naar de display-it pagina te gaan >>>>>>

Of bekijk de e-clips video hieronder:

Display-It Completo

Video niet beschikbaar
Wat zijn de verschillende manieren van ophangen?

U kunt de kabels met de vaste montage onderdelen monteren (vaste ophanging). U schoeft dan een bus tegen de vloer en één tegen het plafond en spant daar de bijgeleverde kabel tussen. U kunt ook de display-it met kabels (Twister) en montagevoetjes vastzetten (in de uitbreidingsset), u kunt Clickrailen gebruiken waar tussen u kabels spant, in combinatie met een spanner (set flexibele montage met click rail) en u kunt Top railen gebruiken waar tussen u kabels spant (set flexibele montage Top rail). Zie ook ophangingen.

Display-it Display-It E-Clip: snel, opvallend en netjes uw mededelingen of producten gepresenteerd. In een paar tellen uw boodschap gewisseld met de Display-It E-Clip van Arti TeQ. Uiterst makkelijk, zonder gereedschap: los klikken…, presentatie in de lijst… vast klikken… klaar! Alles altijd precies én moeiteloos op de juiste hoogte te verschuiven. Dankzij de unieke E-Clips™ heel makkelijk aan elkaar te koppelen. Zodat de presentaties onder elkaar en ook naast elkaar kunnen worden gepresenteerd. Een makkelijke, betaalbare en praktische oplossing voor uw presentatie of foto’s. Dus voor iedereen mogelijk.
Display-it e-clip

Eenvoudig en snel te plaatsen op de display (geen schroeven meer nodig)

Display-it e-clip De special constructie in de E-clip zorgt voor het een snelle verschuiving van de display.
Display-it e-clip

Door middel van de “tandjes” klemt de E-clip om het staaldraad (geen schroeven meer nodig)

 

Display-it e-clip E -clip is zowel enkevoudig als dubbelvoudig te gebruiken. 1 soort voor beide oplossingen.
Display-It Completo: de ideale oplossing
voor alles wat u dierbaar is!

Display-It Completo van Arti TeQ bestaat uit 3 verschillende All-in set verpakkingen, namelijk A3, A4 en A6 voorzien van alle toebehoren en montagevoorschriften.

Het ideale foto-ophangsysteem
Display-It Completo is het ideale foto-ophangsysteem om uw foto’s of kindertekeningen strak tegen de wand te presenteren. De foto’s zijn snel verwisselbaar en eenvoudig te verschuiven door de E-Clips™. Kleine foto’s, grote foto’s… alles is mogelijk met de verschillende formaten passe-partouts.

Display-It Completo + Click Rail
Display-It Completo kan zowel aan de muur bevestigd worden als in de Click Rail gehangen worden. De Arti TeQ Click Rail is tevens het ophangsysteem voor schilderijen. Dit maakt het een compleet en multifunctioneel concept.
e-clip - Eenvoudig te verschuiven
- Eindeloos combineren
Makkelijke bevestiging E-Clip
Inhoud display e-clip - Foto's snel verwisselbaar
- Maximale flexibiliteit
Wandvoorbeeld display-it completo - Uw persoonlijke "touch"
- De mogelijkheden zijn ongekend
Plaatje display it blister - Uitbreidingen mogelijk
- 4 X E-Clip
- 1 X Twister met  Staaldraad
- 2 X Bevestigingsmateriaal

 

Display-It CompletoDisplay-it Completo muurmontage

Display-it Completo van Arti TeQ biedt een perfecte en designvolle presentatie voor al uw foto's. Het systeem kan op de standaard manier en met behulp van de Click Rail worden bevestigd aan de wand. In het eerste geval maakt u gebruik van op de wand of plafond te schroeven koordhouders, in het tweede geval hangt u de draden in de click rail. Daarna schuift u de e-clips op de draden en kunt u de kunststof fotohouders bevestigen.

 

Wandmontage met Twister kabel
Sets Display-It Completo

Het geheim: de E-Clip

De E-ClipBevestigingsaanduidingMet de E-Clips is het mogelijk om in enkele seconden een afbeelding op te hangen, te verwisselen, te koppelen of te verschuiven! Enkel de E-Clips, 2 spankabels en acrylhouders (de kunststofplaten, aan de onderzijde gesloten) zijn hiervoor nodig. Een montageformulier is bijgesloten. Ook is hierin de bevestigingsplaats voor de E-Clips aangegeven

Display-It Completo+Click Rail montage

Hetzelfde Display-It Completo concept kan op unieke wijze aan de Arti TeQ rail gehangen worden. Deze Click Rail is tevens het ophangsysteem voor schilderijen. Dit maakt het een compleet en multifunctioneel concept. Clickrailen zijn ook in handige complete kokerverpakkingen (wit, primer en aluminium) verkrijgbaar.

Koker art<- Inhoud kokerverpakkingen

Eenvoudige montageTwister kabel

Schroefloze bevestiging
Moeiteloos verschuifbaar
E-clip: Eindeloos koppelbaar
Schroefloze bevestiging Arti TeQ E-Clip
E-clips: moeiteloos verschuifbaar
E-clips zijn eindeloos koppelbaar

Display-It Completo All-in sets

Inhoud all-in Display-It CompletoHet concept bestaat uit 3 verschillende All-in sets verpakkingen, te verkrijgen in A3-formaat, A4-formaat of A6-formaat voorzien van alle toebehoren en montagevoorschriften. Modern vormgegeven. Bijgeleverd worden 4 wandmontagebusjes, 2 twisterkabels, 8 E-clips en 4 schroeven en pluggen voor de wandmontage

Hier verkrijgbaar

 

Overzicht All-in

Click Rail en Display-It Completo - de ideale combinatie om uw schilderijen en foto's op te hangen

Leverbaar in wit, primer en alu geborsteld, verpakt in een transparante verpakking inclusief montagevoorschriften en alle bevestigingsformaten. Lengte 200cm. Zie Koker-art.

Eindeloos combineren

CreŽer uw eigen fotowandDisplay-It Completo is ideaal om je eigen creatie te maken en te variëren. Oneindig veel combinaties zijn mogelijk.

 

 

 

 

Passe-partout sets

Passe-partouts van ArtiteqKleine foto's, grote foto's ... alles is mogelijk met de verschillende maten passe-partouts. Kleur wit, zuurvrij, verpakt per 2 stuks, voorzien van formaataanduiding en eurosleuf.

Foto Passe-partouts

Extra uitbreidingsset

Klik hier om de uitbreidingsset te bestellen

Extra service set Artiteq

Extra ophangkabel beschikbaar voor uitbreiding, vervanging of om enkele persoonlijke creaties te maken.

Ook ideaal voor het ophangen van schilderijen

Click RailClick Rail: dé oplossing voor het ophangen van schilderijen én Display-It Completo. Arti TeQ: uw specialist in ophangsystemen.

 

 

 

 

Klik hier om te bestellen

Er is ook een zwaardere uitvoering (Display it pro) beschikbaar waarmee u ook A2 formaat aan de draden kunt hangen:
Display-It Pro: snel, opvallend en netjes uw mededelingen of producten gepresenteerd. In een paar tellen uw boodschap gewisseld met de Display-It Pro van Arti TeQ. Uiterst makkelijk, met een inbussleutel: los draaien…, presentatie in de lijst… vast draaien… klaar! Alles altijd precies én moeiteloos op de juiste hoogte te verschuiven. Dankzij de unieke bevestigingsklemmen heel makkelijk aan elkaar te koppelen. Zodat de presentaties onder elkaar en ook naast elkaar kunnen worden gepresenteerd. Een makkelijke, betaalbare, stevige en praktische oplossing voor uw presentatie of foto’s. Dus voor iedereen mogelijk.

© fotowand.be - Deze website is geen onderdeel van Arti-teq ® of Stas bv ®.
Alle andere handelsmerken en copyrights waar naar verwezen wordt zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
E: info@fotowand.be fotowand.be is een onderneming van AHB. Webdesign Intrest-Nederland - display-it webshop